20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος το Σάββατο (10/02, 17:30, COSMOTE SPORT 1 HD) απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να μην κρύβει την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Μαροκινός στράικερ των Πειραιωτών υποστήριξε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ενόψει του επερχόμενου αγώνα πρωταθλήματος, ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει αλλά δεν πεθαίνει, θέλοντας να δείξει ότι η πίστη του ίδιου και των συμπαικτών δεν έχει τελειώσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην COSMOTE TV:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Πράγματι ερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας ζήτησε να κερδίσουμε, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε.

Αυτό που έχω να πως είναι πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να αρρωσταίνει, μπορεί κάποιες φορές να πληγώνεται αλλά δεν πεθαίνει ποτέ. Παραμένουμε πάντα ο Ολυμπιακός και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να επανέλθουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και ότι συμβαίνει θα περάσει».

Για το πώς θα κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: «Είμαστε μια οικογένεια. Μιλάμε καθημερινά μεταξύ μας και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όπως είπα και πριν δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί θα παραμείνουμε για πάντα ο Ολυμπιακός. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, ένας τεράστιος σύλλογος και θα τα ξεπεράσει όλα».

Από την πλευρά του, δηλώσεις έκανε και ο Αντρέ Όρτα στην COSMOTE TV:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα στο ντέρμπι: «Η ομάδα μας έχει τη νοοτροπία του νικητή και αυτή τη στιγμή έρχεται από ήττα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το μυαλό μας βρίσκεται μόνο στο πως θα επανέλθουμε. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ. Εκεί βρίσκεται όλη η συγκέντρωση μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να διεικδικήσει ακόμα το πρωτάθλημα: «Από την στιγμή που έχουμε να παίξουμε ακόμα τρεις φορές με τον πρώτο της βαθμολογίας σίγουρα ελπίδες υπάρχουν. Θα πρέπει να κερδίσουμε τρεις φορές τον ΠΑΟΚ και φυσικά όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ξέρω πως ακούγονται πολλά, αλλά αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Θα ξεκινήσουμε από το ματς με τον ΟΦΗ, μετά πρέπει να δούμε το παιχνίδι με την Φερεντσβάρος και μετά τον ΠΑΟΚ . Να βλέπουμε κάθε πράγμα στη στιγμή του και να μαζεύουμε νίκες και βαθμούς».

Για την προσαρμογή του και την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Η προσαρμογή μου πηγαίνει αρκετά καλά. Βρίσκομαι λίγο καιρό εδώ αλλά με έχουν υποδεχθεί όλοι εξαιρετικά και με βοηθάνε. Το γεγονός πως υπάρχουν αρκετοί Πορτογάλοι στην ομάδα το κάνει πιο εύκολο, ωστόσο όλοι με έχουν υποδεχθεί πολύ καλά. Βρίσκομαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και είμαι συνηθισμένος να παίζω σε μεγάλους συλλόγους και ξέρω πως υπάρχουν απαιτήσεις.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μου είναι τα αποτελέσματα. Πρέπει να συνεργαζόμαστε όλοι για το καλό της ομάδας και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα θα μας δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε και θα μας βοηθήσουν όλους να πάμε καλύτερα στο μέλλον. Όλοι μαζί σαν ομάδα πρέπει να δώσουμε τις σωστές απαντήσεις.

Η θέση που προτιμώ να αγωνίζομαι είναι στο «8». Μου αρέσει να βρίσκομαι στο κέντρο του γηπέδου, να οργανώνω το παιχνίδι, να μοιράζω τη μπάλα και να ψάχνω πάντα την καλύτερη επιλογή για να πασάρω. Εκεί νομίζω πως μπορώ να αποδώσω καλύτερα. Φυσικά έχω παίξει και σε άλλες θέσεις και είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω όπου μου ζητηθεί, όμως μου αρέσει να αγωνίζομαι ως box to box μέσος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό