16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην αρένα των Playoffs φιλοξενούμενος από τη Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δράση των EuroLeague Playoffs έχει ξεκινήσει και στο πλαίσιο αυτής, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» από την Μπαρτσελόνα για το πρώτο παιχνίδι της μεταξύ τους προημιτελικής σειράς το βράδυ της Τετάρτης (24/04, 22:00, Novasports 4).

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να «σπάσουν» την έδρα των Καταλανών προκειμένου να δωσουν το παρών στο Βερολίνο για το Final Four της διοργάνωσης και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Έχοντας ολοκληρώσει την Regural Season στην 5η θέση, ο Ολυμπιακός είδε τις ισοβαθμίες με την Μπαρτσελόνα να αποκτούν σημασία (2-0 υπέρ των Καταλανών τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου), αφού αυτή ήταν που τελικά πήρε το πλεονέκτημα έδρας μέσω της 4ης θέσης, ενώ το ρεκόρ της τελικής βαθμολογικής κατάταξης βρήκε και τις δύο ομάδες στο 22-12.

Έτσι, οι Πειραιώτες βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης (23/04) στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο της διπλής εκτός έδρας αποστολής τους, αφού τα πρώτα δύο παιχνίδια δίνονται με γηπεδούχους τους Ισπανούς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να υπολογίζει σε προβλήματα αφού ο Κώστας Παπανικολάου έχει παροπλιστεί ένεκα ίωσης που τον κράτησε εκτός των τελευταίων προπονήσεων αλλά και δεν τον άφησε να ταξιδέψει με την ομάδα για την καταλανική πρωτεύουσα.

Αν και εφόσον νιώσει καλύτερα, θα ταξιδέψει αυθημερόν για Βαρκελώνη, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορεί να διαθέσει τις υπηρεσίες του για το Game 1 της Τετάρτης (24/04). Την ίδια στιγμή, ο Τόμας Γουόκαπ δεν βρίσκεται στο 100% αφού τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, πλην όμως δεν είναι ικανές για να θέσουν σε κίνδυνο το καθεστώς συμμετοχής του στο πρώτο ματς των Euroleague Playoffs.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 22:00, απευθείας μετάδοση από το Novasports 4HD.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό