19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Κορίνθιανς για τον Φάουστο Βέρα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ρυθμούς… μεταγραφών κινείται το ποδόσφαιρο αυτήν την περίοδο, με τις ελληνικές ομάδες να προχωράνε σε ορισμένες σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους. Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός που έχει μπει «ζεστά» στην αγορά.

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην Κορίνθιας για να αποκτήσουν τον Φάουστο Βέρα.

«Ο Ολυμπιακός έστειλε επίσημη προσφορά στην Κορίνθιανς για τον Αργεντινό μέσο, Φάουστο Βέρα. Πολλοί σύλλογοι ακολουθούν τον Βέρα περιμένοντας την τελική απόφαση του παίκτη», έγραψε ο Ρομάνο στην ανάρτησή του.

Ο Αργεντίνος μέσος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα, στο «6», στο «8» και στο «10».

Στον βραζιλιάνικο σύλλογο βρίσκεται από το 2022, αφού πωλήθηκε από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ. Με την Κορίνθιας έχει σημειώσει 73 εμφανίσεις, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τόνισε ότι την περίπτωση του εξετάζουν και άλλοι σύλλογοι και άπαντες αναμένουν την απόφαση που θα πάρει ο Βέρα για το μέλλον του. Το συμβόλαιο του με την Κορίνθιας εκπνέει το 2026, ενώ, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό