23 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

‘Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται, θέλω να μείνω στη Χέρτα’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
27.07.2022 | 16:25

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο στην αναμέτρηση της Χέρτα απέναντι στην Χόφενχαϊμ
2019 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, τόνισε στην Bild πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για εκείνον, όμως εκείνος επιθυμεί να παραμείνει στη Χέρτα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση πλάγιου επιθετικού και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η πειραϊκή ΠΑΕ είναι σε διαπραγματεύσεις με δύο – τρεις παίκτες και όλα δείχνουν πως η υπόθεση του εξτρέμ έχει μπει στην τελική ευθεία.

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγες εβδομάδες είχε έρθει στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους η περίπτωση του Ντόντι Λουκεμπάκιο.

Ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Βόλφσμπουργκ, ψαχνόταν για το εξωτερικό, καθώς δεν ήταν πρώτη επιλογή για τα εξτρέμ στην Χέρτα (έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024), αλλά μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ρίχτερ, η ομάδα του Βερολίνου δείχνει να θέλει να τον κρατήσει.

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο παραχώρησε συνέντευξη στην Bild, όπου τόνισε πως πράγματι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εκείνον. Όμως, ο ίδιος θέλει να μείνει στη Χέρτα, την οποία θεωρεί σπίτι του.

“Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός με θέλει, υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από το Βέλγιο, την Ισπανία και την Ιταλία. Αλλά η συγκέντρωσή μου είναι 100% στη Χέρτα. Νιώθω πολύ άνετα με τον νέο προπονητή.

Φυσικά και θέλω να μείνω στην Χέρτα, είναι πλέον το σπίτι μου. Έχουμε υπέροχους οπαδούς, ένα όμορφο γήπεδο. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις, που θέλω να ξαναζήσω. Ο προπονητής θέλει επίσης να μείνω” δήλωσε συγκεκριμένα.

σχετικα αρθρα

Ο Λουκεμπάκιο μένει για την ώρα στη Χέρτα, σύμφωνα με το Kicker

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό