24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

‘Ο Ολυμπιακός είναι μία μηχανή, θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα παράθυρο απέναντί του’

Ειδήσεις Ελλάδα

Το SPORT24 ζήτησε από τον Τσους Ματέο να σχολιάσει το τρίτο δεκάλεπτο του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Μονακό και τον επερχόμενο τελικό και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλεσε τους Πειραιώτες “συμπαγή ομάδα που παίζει σαν μηχανή”.

Έχανε 0-2 από την Παρτίζαν, έκανε το θαύμα και την πρώτη ανατροπή στην ιστορία των playoffs από αυτό το σκορ και το βράδυ της Παρασκευής (19/5) η Ρεάλ Μαδρίτης κατάπιε τη Μπαρτσελόνα για να προκριθεί στον τελικό του Final Four της EuroLeague όπου την περιμένει ο Ολυμπιακός. Ο Τσους Ματέο ήταν ο άνθρωπος που απόλαυσε τη βραδιά περισότερο από κάθε άλλον, με ακραία συναισθήματα, αλλά και με την αίσθηση της δικαίωσης καθώς έχει ακούσει πολλά στη διάρκεια της περιόδου.

Euroleague με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσους Ματέο:

“Ξεκινήσαμε σωστά το ματς, όμως η Μπαρτσελόνα είχε επιτυχία από την περιφέρεια. Έβαλε 9/14 τρίποντα στο πρώτο μέρος, αυτό θα μπορούσε να είναι πρόβλημα αν συνεχιζόταν, όμως στο δεύτερο μέρος είπαμε στα αποδυτήρια ότι θα βρούμε ένα παράθυρο γιατί δεν περιμέναμε ότι θα σουτάρουν και πάλι έτσι.

Επιστρέψαμε χάρη στην άμυνά μας, χάρη στο αμυντικό ριμπάουντ, χωρίς να κάνουμε λάθη. Αυτό ήταν το κλειδί, έπρεπε να φτάσουμε στο φινάλε για να έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Ξεκινήσαμε με καλή άμυνα στον Μίροτιτς και στον Λαπροβίτολα, πριν οι βετεράνοι νικήσουν μία καταπληκτική ομάδα που έχει παίξει πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις στο Final Four, είναι ακόμη πιο δύσκολο να φτάσεις στον τελικό. Το όνειρό μας είναι ζωντανό, απόψε θα απολαύσουμε τη βραδιά γιατί αισθανόμαστε περήφανοι για την ψυχή μας. Παίξαμε ως ομάδα.

Τα Final Four είναι δύσκολα για όλους. Η Μονακό κέρδιζε, όμως ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, έχει μεγάλη εμπειρία, έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες. Δέχθηκαν μόλις δύο πόντους στην τρίτη περίοδο. Είναι συμπαγείς, παίζουν σαν μία μηχανή. Παίζουν μαζί, ομαδικά και γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε και απέναντί τους ένα παράθυρο και θα δούμε τι θα συμβεί. Τώρα μπορούμε να διασκεδάσουμε και από αύριο θα δούμε τι θα γίνει

Ο Ελί Εντιαγέ δουλεύει μαζί μας, δουλεύει σκληρά. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις με έναν παίκτη τον Μίροτιτς για 40 λεπτά. Δεν είναι εύκολο να τον σταματήσεις ατομικά. Παίξαμε καλή ομαδική άμυνα απέναντί του, αλλά και πάλι δεν ήταν εύκολο. Ο Ελί έκανε καλή δουλειά απέναντι και στον ΛεΝτέι, απόψε το έκανε ξανά. Έπαιξε σπουδαία άμυνα σε αυτά τα οκτώ λεπτά. Έδωσα 32 λεπτά στον Χεζόνια, θα ήταν αδύνατο να του δώσω 40. Πρέπει να αξιοποιήσουμε το υλικό μας τώρα που δεν υπάρχουν ο Ντεκ, ο Γιαμπουσέλε και ο Πουαριέ”.

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό