21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Sold Out με Φενέρμπαχτσε, τρεις εβδομάδες πριν από το παιχνίδι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
22.03.2024 | 11:36

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (12/4, 21:15) για την 34η – και τελευταία – αγωνιστική της EuroLeague εξαντλήθηκαν, τρεις εβδομάδες πριν από το παιχνίδι.

Η τρέλα των φίλων του Ολυμπιακού φάνηκε ξεκάθαρα για ακόμα μία φορά την φετινή σεζόν. Ο λόγος; Όπως ανακοίνωσε η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ, υπήρξε Sold Out για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (12/4, 21:15) για την 34η – και τελευταία – αγωνιστική της EuroLeague, τρεις εβδομάδες πριν από το παιχνίδι! Αυτό είναι το 11ο Sold Out του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν σε σύνολο 17 εντός έδρας αγώνων.

Υπενθυμίζεται ότι η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε ο Ολυμπιακός να υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με μία μέρα διαφορά, αφού στο Conference League οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν την τουρκική ομάδα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 11 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το Sold Out:

“Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας θα κλείσει για τον Ολυμπιακό, όπου ακριβώς άνοιξε… με SOLD OUT!

H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (12/04, 21.15) ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ!

Δεν έχουμε λόγια να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αδιάκοπη στήριξή σας, που αποδεικνύεται (και) από το 11η SOLD OUT στην φετινή σεζόν!

#TogetherWeFight”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό