20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν γνωστό πως θα συμβεί και έγινε… πράξη! Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι και τον καλοκαίρι του 2026, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, περίπου 24 ώρες μετά τον «θρίαμβο» στην Τούμπα απέναντι στην πρώην του ομάδα (4-1). 

Ο Πασχαλάκης είχε αναφερθεί με δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην κάμερα της Nova και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «’Εχω πει ότι είμαι σπίτι μου, νιώθω τέλεια στην Αθήνα, ζω ονειρικά στην Αθήνα. Όσον αφορά στο συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια και ξέρει να το διαχειρίζεται αυτό, όταν είναι να ανακοινωθεί θα γίνει».

Ο διεθνής τερματοφύλακας είναι βασικός και αναντικατάστατος για τους Πειραιώτες. Κόντρα στη Φερεντσβάρος πραγματοποίησε την 34η φετινή του εμφάνιση και δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι άνθρωποι του συλλόγου, ξέρουν ότι ο Πασχαλάκης έχει ηγετικά χαρακτηριστικά και μπορεί με την εμπειρία του και το ταλέντο του, να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο 34χρονος έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του στον Πειραιά και ουσιαστικά δεν χρειάστηκαν πολλές κουβέντες για να υπάρξει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές και να φοράει ο ίδιος τα γάντια της ομάδας για δύο ακόμα χρόνια. Προφανώς σημαντικό ρόλο παίζει και ότι διατηρείται το ελληνικό στοιχείο στον Ολυμπιακό, με έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει καλά το πρωτάθλημα, αλλά και τις απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πασχαλάκης είχε φορέσει την «ερυθρόλευκη» το 2022, μετά από μία πενταετία στον ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό