14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στο «κόλπο» για τον Μίνα, τον θέλει και η Πόρτο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κινείται «μανιωδώς» για απόκτηση στόπερ, ώστε να ενισχύσει την αμυντική του λειτουργία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «TuttoMercato», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γέρι Μίνα, παίκτη που εξετάζει και η Πόρτο. Ο Κολομβιανός θέλει να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα, καθώς δεν βρίσκει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

«Εκτός από την Πόρτο, όμως, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει επίμονα και ο Ολυμπιακός. Ο ελληνικός σύλλογος αναζητά κεντρικό αμυντικό και ο Μίνα έχει ένα προφίλ που αρέσει αρκετά στον Κάρλος Καρβαλάλ. Και οι δύο σύλλογοι καλούνται πλέον να έρθουν σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα (η οποία δεν θα τον αφήσει δωρεάν). Πάνω από όλα θα πρέπει να βρουν συμφωνία με τον παίκτη που ζητά εγγυήσεις για την ενδεκάδα, δεδομένου ότι μέχρι τώρα έχει παίξει λιγότερο από 200 λεπτά μοιρασμένα σε επτά συμμετοχές», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τι ισχύει με τον Κάρμο της Πόρτο

Ο Νταβίντ Κάρμο θεωρείται κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, ως δανεικός με οψιόν αγοράς και ο λόγος που ακόμη δεν τον έχουν αφήσει οι «δράκοι» είναι ότι δεν έχουν βρει τον αντικαταστάτη του. 

Ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ, παρά το γεγονός πως δέχθηκε έντονη κρούση κι από τη Λιόν, επέλεξε τους Πειραιώτες, ώστε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που αναζητά. Έτσι, μέσω αυτού, θέλει να αυξήσει τις πιθανότητές του να βρεθεί στην τελική αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας στην τελική φάση του EURO 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Ντέιβιντ Κάρμο είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ, αφού συνεργάστηκαν από το 2020 έως το 2022 στην Μπράγκα. Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός είχε πάρει μεταγραφή στην Πόρτο το καλοκαίρι εκείνο, έναντι του ποσού των 20 εκατ. ευρώ!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό