16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός άναψε… κόκκινο στον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

O Παναθηναϊκός ήθελε μόνο νίκη στο Καραϊσκάκη για να παραμείνει πρώτος αλλά παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ με τον Ρέαμπτσιουκ στο 68′ και τον «γκρέμισε» από την πρώτη θέση, μία αγωνιστική πριν το φινάλε, με την ΑΕΚ να «πατά» στη κορυφή, ούσα στο +3 από τους «πράσινους».

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευθούν και να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες στην εστία του Μπρινιόλι. Από την άλλη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κυκλοφόρησε, δεν είχε καλές επιλογές και δεν απείλησε ούτε στιγμή.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός απείλησε στο 50′ με σουτ του Εμβιλά που κατέληξε στο δοκάρι. Από το 60′ και έπειτα οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, πίεσαν αλλά σε μια αντεπίθεση οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 68′ με τον Ρέαμπτσιουκ έπειτα από γύρισμα του Ροντινέϊ.

Στο 72′ ο Μπερνάρντ σημάδεψε το δοκάρι του Τζολάκη, στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και ο Ολυμπιακός κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ του 1-0 χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό