23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Ολιβιέ Χάνλαν οδεύει στη Βαλένθια

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΡΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
04.04.2022 | 16:19

INTIME SPORTS

Παρελθόν από τον Άρη αναμένεται να αποτελέσει τις προσεχείς ημέρες ο Ολιβιέ Χάνλαν, καθώς η Βαλένθια κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η εντυπωσιακή παράσταση που έδωσε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Ηρακλή (πέτυχε τους 24/30 πόντους του Άρη στην τελευταία περίοδο) αναμένεται να είναι η τελευταία γεύση που θα αφήσει ο Ολιβιέ Χάνλαν στους φίλους του Άρη.

Ο λόγος έχει να κάνει με την δελεαστική πρόταση που κατατέθηκε από τη Βαλένθια για την απόκτησή του. Η ισπανική ομάδα βγήκε στην αγορά για την ενίσχυση της περιφέρειας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κλέμεν Πρέπελιτς (σ.σ.: θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν), με τον 29χρονο γκαρντ του Άρη να εξελίσσεται στον ευσεβή πόθο του Τζοάν Πενιαρόγια για το φινάλε της Liga Endesa.

Κατά την τριετή παρουσία του στη Stoiximan Basket League, ο Ολιβιέ Χάνλαν ξεχώρισε με τα χρώματα του Ηρακλή και του Άρη, έχοντας εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων εκτελεστών του πρωταθλήματος. Τη φετινή σεζόν δε, έχει 20.8 πόντους (με 38.3% στα τρίποντα), 3.5 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 33’33” συμμετοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ολιβιέ Χάνλαν δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup αφού το παράθυρο μεταγραφών στη διοργάνωση έκλεισε στις 8 Μαρτίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό