24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο ξέφρενος, ασυντόνιστος χορός του πλουσιότερου μελλόνυμφου ζευγαριού

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τριήμερο φαντασμαγορικό pre-wedding πάρτι του 28χρονου Ανάντ Αμπάνι, με την 29χρονη Ραντίκα Μέρτσαντ, δύο εκ των πλουσιότερων οικογενειών στην Ινδία έφτασε στο τέλος του και τα είχε όλα… Χλιδή, διάσημους καλεσμένους άφθονο ποτό, φαγητό και πολύ κέφι.

Ο Anant Ambani και η μέλλουσα νύφη του Radhika Merchant ξεσήκωσαν τους καλεσμένους στις προγαμήλιες γιορτές τους με μια παράσταση χορού μπροστά σε ένα λατρεμένο πλήθος.

Η Karlie Kloss , η Ivanka Trump και ο Mark Zuckerberg ήταν μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων που επευφημούσαν το ερωτευμένο ζευγάρι. Οι VIP πέταξαν στο Jamnagar, στο Γκουτζαράτ, στην Ινδία το Σαββατοκύριακο για να γιορτάσουν τον επερχόμενο γάμο του Ambani και του Merchant, παιδιών των δύο πλουσιότερων οικογενειών της Ασίας.

Reuters

Οι εορτασμοί φέρεται να κόστισαν 152 εκατομμύρια δολάρια και ξεκίνησαν με μια ερμηνεία της Rihanna , η οποία λέγεται ότι είχε αμοιβή 6 εκατομμυρίων δολαρίων και της οποίας ο σύντροφος A$AP Rocky εθεάθη να συναναστρέφεται με καλεσμένους.

Έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με τις κοντινές φτωχογειτονιές σε απόσταση αναπνοής, όπου μερικοί από τους φτωχότερους του κόσμου εργάζονται έως και 17 ώρες για μόλις 5 δολάρια την ημέρα.

Όμως μέσα στην αποκλειστική εκδήλωση, πλάνα δείχνουν το ευτυχισμένο ζευγάρι να χορεύει χωρίς να νοιάζεται για τον κόσμο.

Ο ξέφρενος χορός των μελλονύμφων κατά τη διάρκεια των εορτασμών έκλεψε τις εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και έγινε viral, το ζευγάρι ντυμένο με τις χρυσοποίκιλτες παραδοσιακές φορεσιές, φαίνεται χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς αν και τους έλειπε αρκετά ο συντονισμός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό