18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Ντε Μπρόινε επέστρεψε και οι ανησυχίες του Κλοπ… επιβεβαιώθηκαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-2 της Νιούκαστλ σε ένα δραματικό παιχνίδι και όλη η Premier League… παραμιλάει με τα όσα έκανε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος μέσος επέστρεψε για τα καλά στη διάθεση του Πεπ Γκουαρδιόλα και η… ατάκα του Γιούργκεν Κλοπ για τις ισορροπίες στη «μάχη» του τίτλου φαίνεται να… επιβεβαιώνονται!

Τα λόγια για τον Ντε Μπρόινε είναι περιττά. Ή τουλάχιστον, μπορούμε απλά να περιοριστούμε στα όσα είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για εκείνον μετά την ολοκλήρωση του ματς. «Μιλάμε για αγνό ταλέντο. Δεν έχει να κάνει με θέματα τακτικής, είναι απλά ταλέντο», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης και άλλαξε πλήρως την εικόνα της ομάδας του. Με τη Σίτι πίσω στο σκορ με 2-1, ο Ντε Μπρόινε βρήκε δίχτυα στο 74′ και στο 90+1′ έβγαλε μία φανταστική ασίστ στον Όσκαρ Μπομπ, ώστε να έρθει το «τρίποντο» και η διαφορά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ να μειωθεί στους δύο βαθμούς!

Ο απολογισμός του Ντε Μπρόινε και η… ατάκα του Κλοπ

Τα νούμερά του εντυπωσιάζουν, αφού μόλις σε 21 λεπτά παιχνιδιού, κατέγραψε 9 σέντρες, δημιούργησε 3 ευκαιρίες για γκολ, σκόραρε με μία εκ των δύο τελικών προσπαθειών που επιχείρησε και φυσικά έβγαλε και μία ασίστ. Παράλληλα, έφτασε τις 109 τελικές πάσες και ξεπέρασε τον Φρανκ Λάμπαρντ στην ιστορία της αγγλικής λίγκας (108).

Συνεπώς, με την επιστροφή του, φαίνεται πως οι ισορροπίες στη «μάχη» της Premier League έχουν αλλάξει για τα καλά και τα όσα είχε πει προ ολίγων ημερών για εκείνον ο Γιούργκεν Κλοπ, επιβεβαιώθηκαν! «Όταν ο Ντε Μπρόινε ”ζεσταίνεται”, ολόκληρη η χώρα τρέμει», είχε πει ο Γερμανός τεχνικός των «ρεντς».

Και ο 32χρονος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι απέδειξε με την πρώτη κιόλας του ευκαιρία, πως είναι εδώ, αισθάνεται καλά και σκοπεύει να επαναφέρει τους «γαλάζιους» εκεί που τους έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια: στην κορυφή της Premier League!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό