19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Νταβίντ Σίλβα είναι έτοιμος να κρεμάσει τα παπούτσια του

Ειδήσεις Ελλάδα

LA LIGA

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
22.07.2023 | 09:57

Ο Νταβίντ Σίλβα με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ | 29 Οκτωβρίου 2020
@2020 AMAIA ZABALO/AP IMAGES

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη δράση είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο σπουδαίος Ισπανός μεσοεπιθετικός Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της Σοσιεδάδ.

Ο Νταβίντ Σίλβα έγραψε ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα με την Βαλένθια και -κυρίως- με την Μάντσεστερ Σίτι ενώ τα τελευταία χρόνια δείχνει την κλάση του με την Σοσιεδάδ, με την οποία μάλιστα πανηγύρισε την περασμένη σεζόν την έξοδο στο Champions League.

Το γεγονός αυτό είχε κάνει τον 37χρονο μεσοεπιθετικό να επιθυμεί να κλείσει το καλοκαίρι του 2024 την καριέρα του όμως πως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως θα ήθελε. Και αυτό γιατί υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας της Χώρας των Βάσκων και το γεγονός αυτό θα τον αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα χρειαστεί να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το τέλος της σεζόν, με τα ισπανικά μέσα να αποκαλύπτουν πως ο Νταβίντ Σίλβα έκανε δεύτερες σκέψεις και αυτή τη στιγμή είναι έτοιμος να πει τώρα το αντίο, βάζοντας τίτλους τέλους σε μία λαμπρή καριέρα έναν χρόνο νωρίτερα από ότι θα επιθυμούσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό