18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ντένις Ρόντμαν και τα «τρελά πάρτι» του Κιμ Γιονγκ Ουν με βότκες και «καυτά» κορίτσια

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη «θερμή» του σχέση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν θυμήθηκε ο θρύλος του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν, μιλώντας για τις εποχές που πάρταραν μαζί με «κορίτσια και βότκες», όταν είχαν πρωτογνωριστεί.

Ο 58χρονος σήμερα Ντένις Ρόντμαν είχε πάει στην Πιονγιάνγκ το 2013 σε ταξίδι με τους Harlem Globetrotters, όπως αφηγήθηκε στον Μάικ Τάισον.

«Πίστευα πως θα δώσω αυτόγραφα ή θα παίξω μπάσκετ, δεν ήξερα τίποτα για τη Βόρεια Κορέα» είπε.

Όταν ο Κιμ πήγε να τον καλωσορίσει έπειτα από έναν αγώνα μπάσκετ, ο Ρόντμαν δεν ήξερε ποιος ήταν ο Βορειοκορεάτης ηγέτης.

«Με ρώτησε ‘σου αρέσει η χώρα μου;’ κι εγώ είπα ‘ναι, είναι ωραία, είναι κουλ, είναι οκ’».

Τότε ο Κιμ του είπε πως είχαν καλέσει τον Μάικλ Τζόρνταν αλλά δεν μπορούσε να πάει κι έτσι κάλεσαν εκείνον, όπως αναφέρει η New York Post.

Γρήγορα ήρθαν κοντά και ο Κιμ κάλεσε τον Ρόντμαν στο σπίτι του για ένα τρελό πάρτι, όπως ο πάλαι ποτέ αστέρας αφηγείται.

«Ας φάμε μαζί απόψε. Λίγο καραόκε και λίγη βότκα, καυτά κορίτσια και τέτοια» του είπε, σύμφωνα πάντα με τον Ρόντμαν.

«Κι έτσι βρέθηκα σε δείπνο μαζί του και ήπιαμε σαν να μην υπάρχει αύριο, εκείνος άρχισε να τραγουδάει καραόκε και δεν είχε ιδέα τι μου έλεγε» θυμάται.

Τότε εμφανίστηκε μια 18μελής μπάντα από «καυτές» γυναίκες και έπαιξαν μόνο τη μουσική από την τηλεοπτική σειρά του 1978 Dallas.

Σύμφωνα πάντα με τον Ρόντμαν, εκείνος τους πρότεινε να μάθουν κι άλλα κομμάτια – Pearl Jam, Van Halen και Rolling Stones — και την επόμενη φορά που ταξίδεψε στη Βόρεια Κορέα είχαν μάθει κι έπαιζαν όλα τα τραγούδια που είχε ζητήσει.

Ο Ντένις Ρόντμαν υποστήριξε πως είχε δεν τον στρατό και τους πυραύλους της Βόρειας Κορέας αλλά ποτέ δεν έκανε πολιτική συζήτηση με τον Κιμ.

«Δεν ανακατεύομαι με πολιτική, ήρθα μόνο για τον αθλητισμό» είπε.

Σχετικά με τις εικασίες και τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Ντένις Ρόντμαν εκτίμησε πως είναι μια χαρά και πως πιθανότατα περνά τον καιρό του όπως οι περισσότεροι Αμερικανοί: παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ «Last Dance» για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό