20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Ντάνι Άλβες δεν λογίζεται ως «θρύλος» πλέον από την Μπαρτσελόνα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε για τον βιασμό μίας γυναίκας σε νυχτερινό κλαμπ και φυλακίστηκε για τα επόμενα 4.5 χρόνια, σε μία υπερπολυτελής, όμως, φυλακή. Η φήμη και το όνομα του Βραζιλιάνου έχουν ήδη δεχθεί ένα γερό «πλήγμα», όπως είχε αποδειχθεί και από το γεγονός πως η εταιρεία επικοινωνίας που ήταν υπεύθυνη για την εικόνα του τον… εγκατέλειψε.

Αυτό φαίνεται πως θα συνεχιστεί, με την Μπαρτσελόνα να είναι η τελευταία που του… γύρισε την πλάτη. Οι Καταλανοί, σύμφωνα με την «Sport», τον αφαίρεσαν από την λίστα με τους «legends» που έχουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους μετά και την καταδίκη του. Πρόσφατα, μάλιστα, ένιωσε και την εξαγρίωση του… κόσμου, στη γενέτειρά του.

Συγκεκριμένα, στην πόλη Χουαζέιρο της Μπαΐα, απαιτούν να αφαιρεθεί το άγαλμα που είχε χτιστεί προς τιμήν του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα έξω από το δημαρχείο. Το έργο εγκαινιάστηκε το 2020 και έχει ήδη βανδαλιστεί δύο φορές από όταν και ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη για την παραπάνω κατηγορία.

Υπενθυμίζεται πως ο Βραζιλιάνος καταδικάστηκε από το δικαστήριο με κοινή φυλάκισης για 4.5 χρόνια, με την Εισαγγελία της Βαρκελώνης να τον κρίνει ένοχο για σεξουαλική επίθεση εις βάρος μίας 23χρονης γυναίκας. Ο Ντάνι Άλβες, αφού άλλαξε αρκετές φορές τις καταθέσεις του, ισχυρίστηκε εν τέλει ότι υπήρξε κοινή συναίνεση στην σεξουαλική συνεύρεση, μη δείχνοντας ουδεμία επιθετικότητα στο θύμα κατά τη συνάντησή τους σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης.

Την ίδια στιγμή, όμως, η 23χρονη κατήγγειλε ότι δεν υπήρξε κοινή συναίνεση και πως υπήρξε ολοκληρωτική σεξουαλική πράξη δίχως την θέλησή της. Σημειώνεται, ότι αμφότερες οι δύο πλευρές συνεχίζουν να έχουν το δικαίωμα άσκησης έφεσης στο ανώτερο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό