21.4 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ο Ντάμφρις αφιέρωσε την ταινία ‘Equalizer’ του Ντένζελ Ουάσινγκτον στους νερατζούρι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΝΤΕΡ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
16.09.2022 | 22:54

@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ντένζελ Ντάμφρις έδωσε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Ίντερ στο Instagram και εκεί μίλησε για το ιδιαίτερο “δέσιμο” που έχει με τον σταρ του Χόλιγουντ, Ντένζελ Ουάσινγκτον, αφιερώνοντας μάλιστα ταινία του στην ομάδα του Μιλάνου.

Ο Ντένζελ Ντάμφρις παραχώρησε συνέντευξη μέσω του φορμάτ “Un caffè con…” που φιλοξενείται στο επίσημο κανάλι της Ίντερ στο Instagram και σε αυτήν έδωσε μία άκρως ενδιαφέρουσα είδηση αναφορικά με τη ζωή του.

Συγκεκριμένα με το όνομά του, με τον Ολλανδό διεθνή μπακ να αποκαλύπτει πως του δόθηκε το όνομα ελέω του Αμερικανού ηθοποιού, Ντένζελ Ουάσινγκτον, και να επιλέγει μία από τις πιο γνωστές ταινίες του για να την αφιερώσει στους νερατζούρι.

“Ναι, μου αρέσουν οι ταινίες του. Ονομάζομαι Ντένζελ προς τιμή του και γνωρίζω αρκετές ταινίες του. Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς μας και είμαι μεγάλος φαν του.

Στην Ίντερ είμαστε μαχητές και θα επέλεγα την ταινία “The Equalizer” για να αφιερώσω στην ομάδα μου. Είμαστε μία ομάδα που παλεύει. Βγάζουμε δύναμη και πάθος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

σχετικα αρθρα

Βικτόρια Πλζεν – Ίντερ 0-2: Ο Τζέκο υπέγραψε το πρώτο τρίποντο με γκολ και ασίστ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό