18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ναδάλ «έφτιαξε» τον τέλειο τενίστα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ράφα Ναδάλ ήταν καλεσμένος σε συνέδριο της τεχνολογικής εταιρείας Infosys, όπου του ζητήθηκε να σχηματίσει τον τέλειο τενίστα. Φυσικά, το κοινό περίμενε να δει αν θα βάλει μέσα και τον εαυτό του. Και το έκανε, αλλά όχι σε μια αγωνιστική κατηγορία.

Συγκεκριμένα επέλεξε τον Ίβο Κάρλοβιτς για το σερβίς, τον Ρότζερ Φέντερερ στο forehand, στο backhand τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Ράντεκ Στέπανεκ στο βολέ, όσον αφορά τη φυσική κατάσταση τον Κάρλος Αλκαράθ και τέλος εκείνον στην… νοοτροπία.

Ο Ισπανός τενίστας, που ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στα τερέν, ρωτήθηκε εάν σκοπεύει να σταματήσει το 2024.

«Μπορώ μόνο να πω ότι θα επιστρέψω στα τουρνουά, ότι συνεχίζω να έχω στο κεφάλι μου ότι το λογικό είναι αυτή να είναι η τελευταία μου χρονιά και σκοπεύω να απολαύσω μ’ αυτόν τον τρόπο τα τουρνουά. Δεν θέλω να το ανακοινώσω ακόμα, γιατί στο τέλος δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί και πρέπει να δώσω στον εαυτό μου τη δυνατότητα να μην εγκλωβιστεί σε κάτι που θα πω. Πιστεύω πως έτσι θα είναι, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Γιατί έχω δουλέψει σκληρά για να βρεθώ πίσω στους αγώνες. Οπότε αν ξαφνικά τα πράγματα αλλάξουν και η φυσική μου κατάσταση μου επιτρέψει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, τότε γιατί να βάλω ημερομηνία τέλους; Δεν υπάρχει λόγος», είπε,

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό