21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Νίκος Συμεωνίδης γράφει ιστορία, στην αποστολή της εθνικής ομάδας ανδρών σκουός στα 54 του

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

SPORT24.GR
02.06.2022 | 18:23

Ο Νίκος Συμεωνίδης έγραψε ιστορία, αφού κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της εθνικής ομάδας ανδρών σκουός στους Πανευρωπαϊκούς σε ηλικία 54 ετών, που θα πραγματοποιηθούν 20-23 Απριλίου 2022 στη Σλοβενία.

Για κάποιους η ηλικία είναι εμπόδιο, για κάποιους άλλους λειτουργεί απλώς σαν αριθμός και τους δίνει κίνητρο.

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Νίκου Συμεωνίδη, ο οποίος κλήθηκε σε ηλικία 54 ετών για πρώτη φορά στην αποστολή της εθνικής ομάδας ανδρών σκουός στους Πανευρωπαϊκούς, που θα πραγματοποιηθούν στις 20-23 Απριλίου 2022 στη Σλοβενία.

Κάποιοι ενδεχομένως τον έκριναν αυστηρά που αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α) ως λανθασμένη λόγω της ηλικίας τους.

Εθνική Ομάδα Ανδρών Σκουός

Υπήρξαν ωστόσο κι εκείνοι που ενθουσιάστηκαν και τον προέτρεψαν να αποδεχτεί την πρόσκληση, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να φορέσει το εθνόσημο.

Ο Νίκος Συμεωνίδης

Στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και δη σε άθλημα ιδιαίτερα απαιτητικό, όπως το σκουός, είναι η πρώτη φορά που προσκαλείται σε αποστολή εθνικής ομάδας αθλητής 54 ετών. Ο Νίκος Συμεωνίδης επέλεξε να συμμετέχει στην αποστολή δίνοντας έναν αγωνιστικό τόνο αισιοδοξίας και ελπίδας για ανθρώπους κάθε ηλικίας, αποδεικνύοντας ότι αντιπροσωπεύει απλά έναν αριθμό.

Εθνική Ανδρών Σκουός

Συνοδοιπόροι του Νίκου Συμεωνίδη στην εθνική αυτή αποστολή:

Χριστόφορος Φλωροπουλος (19)
Κυριάκος Τζανάκης (20)
Λεωνίδας Μπενοβίας (27)
Ο αρχηγός της αποστολής, Κωνσταντίνος Καργιωτης (32)
Ελίζα Καργιωτη (35)
Ιωάννα Ζώη (16)
Αθήνα Γασπαρινάτου (21)
Φαιδρα Βανταρακη (19)

Εθνική Ανδρών Σκουός

Η σύνθεση αυτής της Εθνικής Ελλάδας πιστώνεται στην ΕΦΟΑ και προσωπικά στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Δημήτρη Σταματιάδη, αλλά και στον έφορο της ομοσπονδίας, κ. Αθαναϊλίδη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό