16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο μόνος τρόπος για τον Ενρίκε ώστε να αφήσει τον Εμπαπέ εκτός με την Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής των Γάλλων, Λουίς Ενρίκε είναι ένα απ’ τα πρόσωπα του προημιτελικού της Παρί Σεν Ζερμέν  απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αφού ήταν κόουτς των Καταλανών στην περίφημη «remontada» που έφερε την πρόκριση στον ημιτελικό του Champions League.

Λίγα χρόνια μετά οι δύο ομάδες διεκδικούν άλλη μία πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League και, πολύ πιθανόν, για τον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ (1/6/2024). Η Μπαρτσελόνα , πάντως, θα ήθελε να επαναληφθεί η προηγούμενη φορά που βρεθήκαν αντιμέτωπες.

Ο Ισπανός προπονητής, ενώ μιλούσε στο κανάλι του στο Twitch, απάντησε σε έναν από τους ακολούθους του σχετικά με το πόσοι συνδρομητές θα χρειαζόταν για να παίξει ο Κιλιάν Εμπαπέ ως κεντρικός αμυντικός εναντίον στην Μπαρτσελόνα. Ο Ενρίκε αστειεύτηκε ότι αν κάποιος δώριζε 4-5 εκατομμύρια στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Xana», θα έβγαζε τον Γάλλο σούπερ σταρ εντελώς.

«Πόσοι συνδρομητές φτάνοουν για να βάλετε τον Επαπέ ως σέντερ μπακ»; ρώτησε αρχικά ο φίλαθλος. «Όχι συνδρομητές, απλά δωρίστε 4 ή 5 εκατ. ευρώ σε αυτό το φιλανθρωπικό ίδρυμα και ίσως μπορώ να ξεκουράσω τον Κιλιάν. Στείλτε μου το τιμολόγιο!», απάντησε ο Ισπανός τεχνικός.

Τι είναι το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Xana»;

Ο Ενρίκε μπήκε στον δημοφιλή ιστότοπο ροής αφού ανακοίνωσε τα εγκαίνια του ιδρύματος «Xana», που πήρε το όνομά του από την αείμνηστη κόρη του, η οποία πέθανε σε ηλικία εννέα ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Κύριος στόχος της φιλανθρωπικής οργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενίσχυση των πόρων για τα παιδιά στη μάχη τους με τον καρκίνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό