18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Μπονούτσι γνώριζε για τον εθισμό του Φατζόλι στον στοιχηματισμό, σύμφωνα με την Repubblica

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΤΑΛΙΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
15.10.2023 | 10:10

Ο Νικολό Φατζόλι με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς απέναντι στην Ναντ για το Europa League | 23 Φεβρουαρίου 2023
@2023 MATHIEU PATTIER/AP IMAGES

Ο εθισμός του Νικολό Φατζόλι στα τυχερά παιχνίδια ήταν ένα μυστικό που γνώριζαν άτομα στην Γιουβέντους, με την Repubblica να προβαίνει στην αποκάλυψη πως ένας εξ αυτών ήταν και ο πρώην αρχηγός των μπιανκονέρι, Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η ποδοσφαιρική Ιταλία παρακολουθεί με ιδιαίτερη αγωνία τα τελευταία 24ωρα τις εξελίξεις όσον αφορά στο σκάνδαλο στοιχηματισμού που έχει ξεσπάσει στη χώρα και το οποίο εμπλέκει αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, με το όνομα του Νικολό Φατζόλι να βλέπει πρώτο το φως της δημοσιότητας για να ακολουθήσουν εκείνα των Σάντρο Τονάλι και Νικολό Τζανιόλο.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα ο Φατζόλι έχει βαριά μορφή εξάρτησης από τον τζόγο και το στοίχημα και είναι εκείνος που “έβαλε στο κόλπο” τους Τονάλι και Τζανιόλο, με τους παίκτες αυτούς να βρίσκονται τώρα κάτω από το μικροσκόπιο των αρχών και να κινδυνεύουν με τιμωρία απαγόρευσης ενασχόλησής τους με το ποδόσφαιρο για χρόνια.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας “Repubblica”, το πάθος του Φατζόλι για τα τυχερά παιχνίδια και τον στοιχηματισμό δεν ήταν μυστικό αφού υπάρχουν τουλάχιστον δύο άτομα μέσα στην οικογένεια της Γιουβέντους που γνώριζαν την καταστασή του.

Ο ένας είναι ο άλλοτε κάπτεν των Τορινέζων και νυν στόπερ της Ουνιόν Βερολίνου, Λεονάρντο Μπονούτσι (φαίνεται να είναι καταγεγραμμένη σχετική συνομιλία τους), ενώ υπάρχει και μέλος του τεχνικού επιτελείου (όχι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι) που γνώριζε για την εξάρτησή του, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ακόμη και ο Μπονούτσι κινδυνεύει πλέον με τιμωρία που θα τον κρατήσει για κάποιο διάστημα εκτός γηπέδου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό