18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Μπογκντάνοβιτς τα «έχασε» και κόλλησε κεφάλι στον προπονητή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία έντονη αψιμαχία είχε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με τον προπονητή του, Κουίν Σνάιντερ, λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού των Χοκς απέναντι στους Μπουλς και χρειάστηκε η άμεση παρέμβαση των υπολοίπων παικτών ώστε να πέσουν οι… τόνοι. Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε μέρος δύο λεπτά πριν το τέλος.

Ο Σέρβος γκαρντ έμοιαζε να είναι έξαλλος, αφού πέταξε αρχικά με δύναμη στο παρκέ ένα μπουκάλι με νερό. Έπειτα, κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον προπονητή της ομάδας της Ατλάντα, του κόλλησε κεφάλι και του μίλαγε σε έντονο ύφος, δείχνοντας με το δάχτυλό του. Οι συμπαίκτες του παρενέβησαν άμεσα και η κατάσταση χαλάρωσε, ενώ μερικοί (όπως ο Οκόνγβου) τους έπιασαν τα… γέλια στον πάγκο. Ο ακριβής λόγος δεν έχει γνωστοποιηθεί, πάντως οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια και αγκαλιάστηκαν, αφήνοντας πίσω το περιστατικό τους.

 «Είναι κάτι το οποίο γίνεται κάθε λεπτό. Συνέχεια λογομαχούμε. Και αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει» είπε ο Μπογκντάν Μπογκντάνοβιτς μετέπειτα και συνέχισε: «Ο Κουίν (σ.σ. Σνάιντερ) είναι ο… δικός μου. Με πιέζει και με σπρώχνει στα όριά μου όλη τη χρονιά. Είχαμε και άλλους τέτοιους τσακωμούς και μικρούς καβγάδες. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό».

Από τη πλευρά του ο Κουίν Σνάιντερ εκθείασε τον Σέρβο γκαρντ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μπόγκι ήταν υπέροχος στο ματς ενώ αυτός και εγώ βρισκόμαστε σε εξαιρετική θέση. Καλύτερα από εξαιρετική θέση. Υπέροχη θα έλεγα! Μου αρέσει το πώς έπαιζε. Αμύνεται καλά και είμαι πολύ περήφανος αυτόν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό