20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Ο Μπακασέτας θέλει να διεκδικήσει πρωτάθλημα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το όνομα του Έλληνα Διεθνή Τάσου Μπακασέτα ακούγεται όλο ένα και περισσότερο στις μεταγραφικές λίστες διαφόρων ομάδων, με την Τράμπζονσπορ να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον κρατήσει. Ο πρόεδρος της, Ερτογρούλ Ντογάν, δήλωσε πως του έχουν γίνει ήδη προτάσεις, προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα, αλλά ο ίδιος δεν έχει δεχτεί ακόμα κάποια από αυτές. 

Στο τέλος της χρονιάς το συμβόλαιο του αρχηγού της Εθνικής λήγει και ο ίδιος δεν έχει κάνει αποδεκτή καμία από τις προτάσεις που του έχουν γίνει. Το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τον πρόεδρος της είναι πως ο Τάσος Μπακασέτας θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα.  

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Ερτογρούλ Ντογάν:

«Κάναμε δύο προτάσεις στον Μπακασέτα, αλλά δεν τις δέχτηκε. Θέλει να παίξει σε μια ομάδα που παίζει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Του αρέσει να ζει στην Τραπεζούντα, αλλά ίσως θέλει να ζήσει κάπου αλλού. Θα μιλήσουμε ξανά στο τέλος του χρόνου»

Ο ίδιος είναι πολύ αγαπητός στους φιλάθλους της Τούρκικης ομάδας που θέλουν να τον βλέπουν να συνεχίζει να αγωνίζεται με την φανέλα της. 

Τζένη Παπαδοπούλου 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό