16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Μπέος βολο-δέρνει τον δικηγόρο που του αντιμίλησε

Ειδήσεις Ελλάδα

Την παρουσία του Αχιλλέα Μπέου σε δημοτικό συμβούλιο και την αντιπαράθεσή του με ένα δικηγόρο προσπάθησε να φανταστεί ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο «Mitsi Var», που μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό.

Συνοδευόμενος από ένα μπράβο του, ο δήμαρχος του Βόλου, τον οποίο μιμείται ο Γιώργος Μητσικώστας, φτάνει στο δημοτικό συμβούλιο για να αντιμετωπίσει τον δικηγόρο Σωτήρη Καλυβάτση.

Όμως ο Αχιλλέας Μπέος είναι το ίδιο… πληθωρικός παντού και πάντα και δεν ανέχεται το «δικηγοράκο» που τολμά να του αντιμιλά και να διαφωνεί μαζί του.

Το σκηνικό παρακολουθεί και μία οπαδός του δημάρχου, η οποία όταν δεν τον επαινεί, του τραβά φωτογραφίες και βίντεο για κατάλληλη χρήση στα social media αλλά και για να γίνει θέμα στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Μάλιστα, ο δήμαρχος του Βόλου προειδοποιεί τον δικηγόρο ότι θα πάθει μεγάλο κακό αν επιμένει να διαφωνεί με την πρότασή του.

Πάντως στο τέλος ο Αχιλλέας Μπέος, σε μια κρίση δημοκρατίας, δηλώνει ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να… συμφωνούν με τη γνώμη του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό