26.3 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

‘Ο Μπάτζο ήταν ο σπουδαιότερος συμπαίκτης μου, δεν με κυνήγησε το 2019 η Γιουβέντους’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
09.10.2023 | 15:25

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Νότιγχαμ για την Premier League | 23 Σεπτεμβρίου 2023
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε σε μαθητές κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Κούνεο και εκεί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στο ενδεχόμενο να δουλέψει κάποια στιγμή στην Ιταλία όσο και στον μεγαλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ όταν έπαιζε ποδόσφαιρο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Κούνεο μπροστά σε 3.500 σπουδαστές και εκεί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στο μεγαλύτερο παίκτη με τον οποίο έχει παίξει μαζί όσο και στο ενδεχόμενο να εργαστεί κάποια στιγμή στην Ιταλία, μετά από την παρουσία του σε La Liga, Bundesliga και Premier League.

“Το ταλέντο είναι παντού και το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει γνωρίσει ποτέ είναι ο Ρομπέρτο Μπάτζο. Το ταλέντο δεν αναπτύσσεται σπίτι με το Instagram η το Twitter, είναι αδύνατο να γίνει αυτό.

Το ταλέντο αναπτύσσεται μέσα από την εξάσκηση, ακόμα και μέσα από τα λάθη. Σου αρέσει να παίζεις ποδόσφαιρο; Τότε να παίζεις πολύ”, τόνισε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, για να προσθέσει:

“Εάν προσπάθησε να με πάρει η Γιουβέντους το 2019; Όχι, δεν με έψαξε ποτέ. Εάν θα προπονούσα στην Ιταλία;, Μου αρέσει πολύ, έχει ωραίο φαγητό και έρχομαι συχνά στη χώρα σας για διακοπές.

Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ του Αλέγκρι και του Ντε Τζέρμπι. Πιστεύετε ότι ο ένας θέλει να νικάει και ο άλλος όχι; Ο Ντε Τζέρμπι δεν παίζει για το θέαμα, παίζει για να νικάει, όλοι οι προπονητές για αυτό παίζουν.

Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν παίκτη και ούτε έναν προπονητή που να μη θέλει να νικάει, ούτε έναν που να μη θέλει να παίζει καλά”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό