16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μπάρκας έπιασε πέναλτι και οι αντίπαλοι οπαδοί τον…σημάδεψαν με αντικείμενα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας, εξακολουθεί να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ουτρέχτης και το απέδειξε εκ νέου, αυτή τη φορά απέναντι στη Βααλβάικ.

Ο Έλληνας πορτιέρε χρειάστηκε να επέμβει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αφού η αντίπαλη ομάδα κέρδισε πέναλτι. Ο Μίχιελ Κράμερ έστησε την μπάλα στα «11» βήματα, πήρε φόρα και… νικήθηκε από τον Μπάρκα, ο οποίος διατήρησε το σκορ στο 1-0 υπέρ της Ουτρέχτης.

Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του VAR ο διαιτητής καταλόγισε επανάληψη της εκτέλεσης, αφού ο Μπάρκας δεν πατούσε με τουλάχιστον το ένα από τα δύο πόδια την γραμμή της εστίας. Αυτό εξόργισε τους οπαδούς της Βάαλβαϊκ, οι οποίοι άρχισαν να… εκτοξεύουν αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο και προς τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Έτσι, ο ρεφερί της αναμέτρησης χρειάστηκε να διακόψει προσωρινά τον αγώνα και ζήτησε από τις δύο ομάδες να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια. Η παραμονή τους εκεί διήρκησε περίπου 20 λεπτά, προτού επανέλθουν στο γήπεδο και ο Κράμερ αναλάβει εκ νέου να «βαρέσει» το πέναλτι.

Αυτήν την φορά, τα κατάφερε με την… δεύτερη να βρει δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του. Μάλιστα, αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με την Ουτρέχτη του Βασίλη Μπάρκα να βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος με 17 βαθμούς/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό