16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μπάρκας έκανε… ματσάρα στη νίκη της Ουτρέχτης και αποθεώθηκε από τον κόσμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βασίλης Μπάρκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ουτρέχτης, στη νίκη της με 2-0 εκτός έδρας επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Ολλανδία.

Ο πρώην τερματοφύλακας στην ΑΕΚ διανύει μία καταπληκτική δεύτερη σεζόν εκεί και παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας του. Η Ουτρέχτη έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, χάρις στα γκολ των Βίκτορ Γιένσεν στο 10′ και του Μπαρτ Ράμσελαρ στο 28′, με τον Έλληνα κίπερ να πραγματοποιεί 7 επεμβάσεις στο ματς!

Μάλιστα, οι 6 από αυτές προήλθαν από τελικές προσπάθειες εντός της περιοχής και ο Μπάρκας με τα εκπληκτικά του αντανακλαστικά κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και αναδείχθηκε ο MVP του παιχνιδιού! Έτσι, ο κόσμος του κλαμπ που είχε κάνει το ταξίδι μέχρι εκεί τον αποθέωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον Μπάρκα να φαίνεται να απολαμβάνει την αγάπη που δέχθηκε από τους οπαδούς.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας πορτιέρε αποχώρησε από την ΑΕΚ το 2010 και εντάχθηκε στο ρόστερ της Σέλτικ στην Σκωτία. Αφού κατέγραψε μόλις 16 συμμετοχές με τους Κέλτες στο πρωτάθλημα αποχώρησε το καλοκαίρι του 2022 για την Ολλανδία και την Ουτρέχτη, με την οποία δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς στη λίγκα απ’ όταν υπέγραψε!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό