18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Μπάμπα στην προεπιλογή της Γκάνας για το Copa Africa, εκτός Γουινέας ο Μαντί Καμαρά

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι λίστες προεπιλογής για το Copa Africa 2024 συνεχίζονται και ο Αμντούλ Ραχμάν Μπάμπα του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε σε αυτήν της Γκάνας, ενώ αντιθέτως ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού έμεινε εκτός από την αντίστοιχη της Γουινέας.

Ο αριστερός μπακ του «Δικεφάλου του Βορρά» διανύει μία εκπληκτική σεζόν στη Super League και την Ευρώπη και βρέθηκε στους 55 που ανακοίνωσε αρχικά ο Κρις Χιούτον για το Copa Africa, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού από τις 13 Ιανουαρίου έως και τις 11 Φεβρουαρίου. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να βγει η τελική 23μελής αποστολή για τη διοργάνωση από κάθε ομάδα.

Δεδομένα εκτός αυτής της χώρας του θα είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού φέρεται πως βρίσκεται σε κόντρα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό του, Καμπά Ντιαβαρά, και έμεινε εκτός προεπιλογής. Αυτό σημαίνει πως θα βρίσκεται στην Ελλάδα εν καιρώ υποχρεώσεων και θα είναι στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για τα ματς των «ερυθρολεύκων» σε εκείνη τη χρονική περίοδο.

Από την άλλη μεριά, σε περίπτωση που ο Μπάμπα επιλεγεί εν τέλει στην 23άδα για το Copa Africa, αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από αρκετά ματς της ομάδας. Έτσι, δεν θα υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο, και τις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό.

Εάν η Γκάνα προχωρήσει στο τουρνουά, τότε είναι πιθανό να λείψει από τον ΠΑΟΚ και στα παιχνίδια με αντιπάλους τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό