18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Μουρίνιο αποβλήθηκε από τον διαιτητή και το Ολίμπικο τον… αποθέωσε []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστό πως αγαπάται ιδιαίτερα από τους φίλους της Ρόμα κι αυτό έγινε γνωστό για μία ακόμη φορά. Η ομάδα του αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα (07/01) και δέχθηκε ένα γερό «πλήγμα» στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, παραμένοντας προσωρινά στην 8η θέση της Serie A.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρομέλου Λουκάκου επιχείρησε να βγει στην αντεπίθεση απέναντι σε δύο αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας, ωστόσο ο Παλομίνο τον τράβηξε από την φανέλα και τον γκρέμισε. Ο διαιτητής, όμως, δεν υπέδειξε παράβαση και αυτό εξόργισε τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος… τινάχτηκε σαν ελατήριο!

Ο «άρχοντας του αγώνα», Αουρελιάνο, αποφάσισε να αποβάλλει τον «Special One» για την αντίδρασή του και τον έστειλε πρόωρα στα αποδυτήρια. Εκείνος ήταν εμφανώς έξαλλος με την απόφασή του και δεν ήθελε να αποχωρήσει από το γήπεδο. Ολόκληρο το Ολίμπικο άρχισε να τραγουδάει το όνομά του και να φωνάζει ρυθμικά: «Ζοσέ Μουρίνιο, λαλα λαλα».

Ο Μουρίνιο, πέρα από το γεγονός πως δεν θα μπορούσε να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών του για όσα λεπτά απέμειναν στο ματς, ήταν εξαγριωμένος που αποβλήθηκε και για έναν ακόμη λόγο. Κι αυτός είναι διότι θα είναι τιμωρημένος από τον κρίσιμο προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (10/01, 19:00) απέναντι στη Λάτσιο, στον οποίο δεν θα μπορέσει να βρεθεί στον πάγκο και θα χρειαστεί να παρακολουθήσει από την κερκίδα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό