18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μιχαηλίδης αφιέρωσε το γκολ του στον «αδικοχαμένο» πατέρα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στην Λαμία, να μην ήταν μία αναμέτρηση που «γεμίζει» το μάτι στο φίλαθλο κοινό, αλλά είχε μεγίστη σημασία για την οικογένεια των «ασπρόμαυρων», αλλά και του Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς στις 23 Μαρτίου, ο πατέρας του, Θοδωρής «έφυγε» από την ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με προβλήματα υγείας. 

Σε αυτή την αναμέτρηση, ο στόπερ του ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 και αφιέρωσε το τέρμα του στον αδικοχαμένο μπαμπά του στους πανηγυρισμούς.

Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, είχε στείλει μήνυμα μέσα από ένα μπλουζάκι στον Θοδωρή Μιχαηλίδη το οποίο έγραφε: «Κράτα γερά γίγαντα, θα τα καταφέρεις». Σίγουρα, αυτό που «ζει» ο αμυντικός του «δικέφαλου» είναι μία… κανονική κόλαση με τον χαμό του πατέρα του, ωστόσο βγήκε πιο δυνατός και έγινε αυτός που έδωσε το «σύνθημα» στην ομάδα του για την επικράτηση  με ανατροπή επί της Λαμίας με 3-1. 

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιώργος Μιχαηλίδης έχει περάσει πολλά και την φετινή σεζόν, καθώς έχει χάσει πολλές «μάχες» του ΠΑΟΚ σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ωστόσο, είναι «εδώ» και είναι διαθέσιμος στο ροτέισον του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τον υπολογίζει κανονικά για την συνέχεια του δύσκολου προγράμματος του «δικέφαλου του βορρά». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό