17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ο Μισελέν δεν απασχολεί πλέον τη Μονπελιέ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανοιχτά τα πάντα για το μέλλον του άφησε ο Ορμπελίν Πινέδα σε δηλώσεις του στο Μεξικό. Ο διεθνής χαφ που θέλει η ΑΕΚ, σε συνέντευξή του σημείωσε πως αυτή τη χρονική στιγμή αφοσιώνεται στην Εθνική του ομάδα και πως στο μέλλον η Θέλτα, ο προπονητής της Θέλτα και ο ίδιος (με αυτή τη σειρά) θα αποφασίσουν αν θα φύγει από το Βίγκο.  

Το δημοσίευμα τόνισε πως «ο Πινέδα θέλει να φύγει από τη Θέλτα και δεν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό, αλλά να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει ρωτήσει για την περίπτωσή του, όμως ο παίκτης σημειώνει πως «δεν σκοπεύω να μετακομίσω σε άλλη ομάδα ακόμα».

Στη συνέχεια μιλάει για τη Θέλτα και τη μεταγραφή του στο Βίγκο τον περασμένο Γενάρη «είναι μία νέα εμπειρία». Ο διεθνής Μεξικανός είναι τώρα στην Εθνική του ομάδα και βλέπει το παρόν, σημειώνοντας: «Βλέπω παραγωγικό το παρόν. Ότι παίζω αύριο παιχνίδι. Δίνω πολλά περισσότερα στον εαυτό μου. Προετοιμάζονται σωματικά και ψυχικά».

Στη συνέντευξή του στο TUDN ο Πινέδα μίλησε για το μέλλον του: το Παγκόσμιο Κύπελλο και η έλλειψη χρόνου συμμετοχής στη Θέλτα είναι ζητήματα που θα μπορούσαν να τον κάνουν να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Βίγκο, με τον ίδιο να λέει: «Δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια να μετακομίσω σε άλλη ομάδα. Αυτοί που παίρνουν την απόφαση είναι το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής κι εγώ. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι κινήσεις μπορεί να υπάρξουν».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό