16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αποθέωσε τον κόσμο στην Τούμπα και… χάρηκε για Ραζβάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτικός κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δικαίως επικράτησε με το ευρύ 5-1 και πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Conference League. Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ήταν στην Τούμπα για το πολύ μεγάλο ματς και μίλησε σε μέσο της πατρίδας του, σχετικά με τον γιο του Ραζβάν, αλλά και την… τρελή ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Διαβάστε όσα είπε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου:

«Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του. Ήθελα να είμαι μαζί του σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από αθλητικής άποψης. Σε αυτό το επίπεδο, το 2-0 της κροατικής ομάδας ήταν αποτέλεσμα πρόκρισης. Ήταν σημαντικό να σκοράρουμε γρήγορα, όπως και έγινε. Τώρα βλέπω τα παιχνίδια από ψηλά και προσπαθώ να συνηθίσω αυτήν την κατάσταση ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι. Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι οπαδοί».

Για το τι συνέβη στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ:

«Μίλησα με τον Ραζβάν, πήγα στα αποδυτήρια για να δώσω συγχαρητήρια. Δε χρειαζόταν να με προσκαλέσει κάποιος για να πάω, θα το έκανα οπωσδήποτε για να είμαστε μαζί. Όλη η κατάσταση στο γήπεδο ήταν τρελή, το αποτέλεσμα, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό