20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία. Αύριο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης , θα ανακοινώσει το πλήρες γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αύριο, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 18:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Συνάντηση με την Αντιπρόεδρο της Κομισίον

Το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης  θα συναντηθεί με την Věra Jourová  

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βιέρα Γιούροβα στις 9 το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου.

Δήλωση του Πρωθυπουργού για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Αυτοσυγκράτηση σε όλες της πλευρές για την κρίση στη Μέση Ανατολή συνέστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καταδικάζοντας κατηγορηματικά την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ.

Ο πρωθυπουργός, σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση του έκτακτου ΚΥΣΕΑ  στο Μέγαρο Μαξίμου, ανέφερε: 

«Καταδικάζω έντονα τις επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ. Οποιαδήποτε κλιμάκωση αποτελεί απειλή για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια. Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ και προτρέπουμε όλες τις πλευρές να δείξουν αυτοσυγκράτηση.

Σε ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη τονίζεται πως η Ελλάδα καταδικάζει την επίθεση του Ιράν και καλεί σε αυτοσυγκράτηση, για να αποφευχθεί μία ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

Η ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ:

Συνεδρίασε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή μετά τις επιθέσεις του Ιράν κατά του Ισραήλ και έγινε ανασκόπηση της κατάστασης ασφαλείας.

Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Ισραήλ και τις απειλές για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια. Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό