16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ο Μητσοτάκης παίζει μουσικές καρέκλες με φθαρμένους υπουργούς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την αλλαγή ατζέντας από τις δηλώσεις του Άγγελου Συρίγου σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάνης έχει στόχο ο «άγαρμπος» ανασχηματισμός  του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram. Παράλληλα κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι παίζει «μουσικές καρέκλες με φθαρμένους υπουργούς».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται σε αντιφάσεις που, σύμφωνα με τον ίδιο, αναδεικνύονται ανάμεσα σε παλαιότερες και σημερινές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, δείχνοντας σχετικά βίντεο, ενώ κατηγορεί τον Άγγελο Συρίγο ότι εμφανίζεται υπέρ της αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης, υποδαυλίζοντας την ατζέντα Ερντογάν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει:

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε σήμερα να ανακατέψει την τράπουλα των στελεχών του, τον καλώ να διαγράψει τον κ. Συρίγο από την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Αλλιώς, αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι «λαγός» του.

Κι όσο κι αν παίζει τις μουσικές καρέκλες μετακινώντας φθαρμένους υπουργούς στα υπουργεία στα οποία απέτυχαν παλιότερα, να ξέρει ότι οι υποκλίσεις και οι υποχωρήσεις δεν πρόκειται να περάσουν στα κρυφά

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ωε Πατριωτική Αριστερά, θα είναι εδώ απέναντί τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό