21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο «Μητσοτάκης» ερμηνεύει το νέο τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ποιο είναι το φλέγον και τσουρουφλίζον θέμα που συζητήθηκε απόψε στο υπουργικό Συμβούλιο παρουσία του πρωθυπουργού;» Τι είναι άραγε αυτό που «θα πονέσει και θα τσούξει πιο πολύ από αλάτι Ιμαλαΐων σε νωπή αιμορροΐδα;». Στο προσεχές επεισόδιο του «Μήτσι-Var» που θα προβληθεί στο Action 24, θα δοθεί η απάντηση.

«Χάνουμε ωρέ πατριώτες την πρωτιά στη Eurovision», αναφωνεί ο παρουσιαστής Σωτήρης Καλυβάτσης. Από κοντά ο Γιώργος Μητσικώστας συμπληρώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν έβλεπε Σάττι, αλλά Πάτι ”η πιο όμορφη ιστορία”». Ο «πρωθυπουργός» της χώρας, λοιπόν, το πήρε πάνω του και ερμηνεύει ένα νέο τραγούδι αντί για το «Zari» της Μαρίνας Σάττι, με μοναδικό σκοπό να σαρώσει τα δωδεκάρια στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Λίγο αργότερα τη σκυτάλη παίρνει ο Ανδρέας Λοβέρδος με το πρόσωπο του… Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ποταμό Έβρο, εκεί όπου ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματός του. Τώρα όμως το όνομα είναι λίγο διαφορετικό, αφού δεν λέγεται «Δημοκράτες», αλλά… «Νεοδημοκράτες»! 

Η συνέχεια δίνεται, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή «Μίλτο Τεντόγλου» να μιλά στον δημοσιογράφο «Δημήτρη Χατζηγεωργίου».

«Πρωί δεν πηδάει ούτε ο Σπαλιάρας», αναφέρει φανερά εκνευρισμένος ο αθλητής, αφού η ομοσπονδία όρισε τους αγώνες πρωινές ώρες. Ο Έλληνας άλτης δεν πτοήθηκε μιας και όπως μας λέει «έκλαψα λίγο όμως έκατσα». Το φινάλε, πάντως, ήταν σίγουρα χιτσκοκικό και γκρανγκινιολικό… 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό