20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Μεντιλίμπαρ σχολίασε το νέο του παρατσούκλι και το πρωτοσέλιδο της «Marca»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με το «καλημέρα» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατάφερε να κερδίσει την αγάπη των φίλων του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής αν και ήρθε σε ένα χρονικό δύσκολο σημείο για να αναλάβει την ομάδα, έδειξε κατευθείαν το πόσο επιδραστικός είναι, κάνοντας τους «ερυθρόλευκους» όχι μόνο να είναι αποτελεσματικοί, αλλά να παίζουν και ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, έγινε πρωτοσέλιδο στη «Marca», με την ισπανική εφημερίδα να βάζει το πρόσωπό του στο σήμα της ομάδας, αντί του δαφνοστεφανωμένου έφηβου. Ο Μεντιλίμπαρ σχολίασε ότι το σήμα του συλλόγου είναι ένα και παντοτινό, ενώ αναφέρθηκε και στο παρατσούκλι «στρατηγός» που του έχουν βγάλει οι φίλοι της ομάδας στα social media.

Διαβάστε όσα είπε:Για τη MARCA: «Νομίζω ήταν υπερβολή. Το σήμα της ομάδας είναι ένα και παντοτινό. Χάρηκα αλλά δεν νομίζω πώς αξίζω τόσο πολύ».

Για το παρατσούκλι που έχει: «Δεν τα ξέρω αυτά. Δεν έχω social media. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος λόγω των αποτελεσμάτων και μακάρι να έχουμε τέτοια συνέχεια. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη και τον ενθουσιασμό του όμως μερικά πράγματα δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε για πάντα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό