23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να «σπάσει» κατάρα 7 χρόνων για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Πετυχημένο ήταν το πρώτο παιχνίδι του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν τη Φερεντσβάρος για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο Conference League και κατάφεραν με επιτυχία να υπερασπιστούν την έδρα τους, μιας και πήρανε τη νίκη.

Μπορεί να ανυπομονούνε πολλοί για τη ρεβάνς στην Ουγγαρία, ωστόσο προηγείται ένα ματς πρωταθλήματος, το οποίο είναι και μεγάλο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (18/02, 20:30) για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, κόντρα σε μία ομάδα που εντυπωσιάζει φέτος με τις εμφανίσεις της.

Ο «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται στην πρώτη θέση της super league με 51 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να είναι στο -7. Προφανώς είναι κρίσιμο ματς και για τους δύο συλλόγους, με τον Μεντιλίμπαρ να καλείται στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, να «σπάσει» μία… κατάρα, που υπάρχει εδώ και 7 χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταφέρει να πάρουν δύο διαδοχικές νίκες στην «Τούμπα», από τη σεζόν 2015-2016. Ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στις 4 Οκτωβρίου με 2-0 στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα, χάρις σε γκολ του Ιντέγε Μπράουν και του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Η δεύτερη νίκη των Πειραιωτών, είχε έρθει λίγους μήνες αργότερα, αλλά για διαφορετική διοργάνωση. Ο ΠΑΟΚ είχε υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, με τον Ρόμπερτ Μακ να είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Με γκολ των Καμπιάσο και Φουστέρ, το σύνολο του Μάρκο Σίλβα είχε κάνει την ανατροπή σε 1-2. Ένα ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 3-0 μιας και αναβλήθηκε η αναμέτρηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό