20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Μεντιλίμπαρ δεν φεύγει από το λιμάνι

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ρεπορτάζ από την Ισπανία… φούντωναν διαρκώς και τελικά επιβεβαιώθηκαν για ανανέωση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός, έχει αφήσει κάτι παραπάνω από θετικές εντυπώσεις στις πρώτες βδομάδες που βρίσκεται στον Πειραιά. Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση της ομάδας, αποφάσισε να μιλήσει μαζί του και να του προτείνει ανανέωση συμβολαίου. Ο ίδιος την αποδέχθηκε και έτσι θα βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους» για άλλον ένα χρόνο (2024-2025).

Η ερχόμενη χρονιά είναι ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό, μιας και κλείνει 100 χρόνια ιστορίας και οι άνθρωποι της ομάδας, θεωρούν ότι ο Βάσκος, είναι ο κατάλληλος να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, προκειμένου βέβαια, να την οδηγήσει και πάλι στις επιτυχίες. Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει με τη δουλειά του ότι είναι σοβαρός. Έχει αλλάξει κατά πολύ την ομάδα και της έχει δώσει έναν αέρα νικητή, κάτι το οποίο έλειπε τους τελευταίους μήνες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε: «Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και θα χτίσει τον Θρύλο της επόμενης σεζόν!». Προφανώς τα likes και τα σχόλια έπεσαν… βροχή, μιας και ο Μεντιλίμπαρ έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των φιλάθλων της ομάδας και άπαντες αισθάνονται μετά από καιρό ότι κάτι καλό πάει να γίνει όσον αγορά την ομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό