15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μασκ κάνει υβριστικές αναρτήσεις εναντίον του Ζάκερμπεργκ ενώ η κίνηση στο Twitter είναι σε ελεύθερη πτώση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιθετική αντίδραση του Ελον Μασκ στο άκρως εντυπωσιακό λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας της Metα που έρχεται ως ανταγωνιστής του Twitter στον κόσμο των social media δεν προκαλεί μεν έκπληξη δεδομένου του εκρηκτικού και πολλές φορές ανεξέλεγκτου χαρακτήρα του Μασκ αλλά σίγουρα δεν περιοποιεί τιμή για τον αμερικανό μεγιστάνα ενώ παράλληλα αποκαλύπτει τον εκνευρισμό του για την έλευση του Threads.

O Ελον Μασκ έγραψε σε ενάρτηση του ότι ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ είναι «cucκ» λέξη που αποτελεί συντομογραφία του «cuckold», που σημαίνει άνδρας που τον απατά η γυναίκα του ή γενικότερα αδύναμος άνδρας. Πρόκειται μάλιστα για υβριστικός χαρακτηρισμός που έχει λάβει και πολιτική απόχρωση αφού αποτελεί συνήθης έκφραση ατόμων που ανήκουν στον χώρο της άκρας δεξιάς στις ΗΠΑ. Μάλιστα ο Μασκ δεν έμεινε στον υβριστικό χαρακτηρισμό εναντίον του Ζάκερμπεργκ αλλά στη συνέχεια τον προκάλεσε σε διαγωνισμό μέτρησης μήκους πέους.

Την ίδια στιγμή ο Μάθιου Πρινς, διευθύνων σύμβουλος της η εταιρεία Cloudflare που παρέχει διάφόρων ειδών υπηρεσίες μεταφοράς αλλά και ασφάλειας περιεχομένου στα ψηφιακά νέφη, με ανάρτηση του παρουσίασε ένα διάγραμμα το οποίο δείχνει την κίνηση στο Twitter να έχει κάνει πραγματική βουτιά την ώρα που συνεχιζόταν το ράλι εγγραφών στο Threads και νέα πλατφόρμα άγγιζε τις 100 εκατ. εγγραφές.

Μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτός ο πρωτοφανής ρυθμός εγγραφών στο Threads και αν θα καταφέρει o Ζάκερμπεργκ να κεφαλαιοποιήσει αυτή την εντυπωσιακή έναρξη της νέας πλατφόρμας και να την καταστήσει ισχυρό παίκτη στα social media αλλά και αν θα υπάρξει ουσιαστική αντίδραση από το Twitter επί του… πεδίου, αν δηλαδή θα προχωρήσει σε αλλαγές  και βελτιώσεις που να αρέσουν στους χρήστες ή αν ο Μασκ θα ασχοληθεί μόνο με κινήσεις εντυπωσιασμού όπως επιθετικό σχολιασμό ή απειλή μηνύσεων.

Naftemporiki.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό