21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Μαρκ Ράφαλο απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ (Hollywood Walk of Fame) απέκτησε ο, τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ , αγαπημένος ηθοποιός, Μαρκ Ράφαλο.

Ο διάσημος ηθοποιός έφτασε στην Λεωφόρο Χόλιγουντ το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου τον περίμεναν η Λόρα Ντερν και ο ηθοποιός Τιμ Μακνίλ οι οποίο μίλησαν για τον φίλο τους που τιμήθηκε μπροστά στην Ακαδημία Υποκριτικής Stella Adler όπου σπούδασε. Ο Ράφαλο και ο Ντερν υποδύθηκαν ένα παντρεμένο ζευγάρι στη δραματική ταινία του 2004, “We Don’t Live Here Anymore”.

Πηγή Reuters
Η σπουδαία καριέρα του Μαρκ Ράφαλο

Μετά την αποφοίτησή του από το First Colonial High School στη Βιρτζίνια Μπιτς το 1985, ο Ράφαλο μετακόμισε με την οικογένειά του στο Σαν Ντιέγκο και αργότερα στο Λος Άντζελες.

Ο πρώτος ρόλος του ήταν όταν υποδύθηκε τον γιο του αρθρογράφου της εφημερίδας της Νέας Υόρκης που παντρεύεται έναν δήμαρχο “American Nuclear”. Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Ράφαλο ξεκίνησε με την ταινία τρόμου του 1994, “Mirror, Mirror 2: Raven Dance”.

Όλες οι υποψηφιότητες για Όσκαρ ήταν β’ ανδρικού ρόλου. Έλαβε την πρώτη υποψηφιότητα το 2011 για τον ρόλο του ως δότης σπέρματος των δύο παιδιών ενός ζευγαριού λεσβιών στο «The Kids Are All Right». Ο Ράφαλο προτάθηκε ξανά το 2015 για την ερμηνεία του ως παλαιστής Ντέιβ Σουλτς στο «Foxcatcher». Στη συνέχεια ακολούθησε η ερμηνεία του ως δημοσιογράφου της Boston Globe, Μάικλ Ρεζέντες, στο «Spotlight».

Η τελευταία υποψηφιότητα του Ράφαλο για Όσκαρ ήρθε τον περασμένο μήνα για την ερμηνεία του ως ο δικηγόρος Ντάνκαν Γουέντερμπερν στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Poor Things”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό