16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Μέσι και οι ομάδες της Μπαρτσελόνα εξετάζουν την περικοπή μισθών

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αρχηγοί των έξι επαγγελματικών ομάδων της Μπαρτσελόνα εξετάζουν την πρόταση του συλλόγου για σημαντική μείωση των μισθών όλων των παικτών την περίοδο της πανδημίας. 

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της αθλητικής εφημερίδας As, πριν δώσουν απάντηση στη διοίκηση, οι «κάπτεν» της ποδοσφαιρικής ομάδας (Μέσι), του γυναικείου ποδοσφαίρου (Βίκι Λοσάδα), του μπάσκετ (Τόμιτς), του χάντμπολ (Βίκτορ Τομάς), του φούτσαλ (Λοθάνο) και του χόκεϊ (Αΐτορ Εγουρόλα) άκουσαν την άποψη των συμπαικτών τους. 

Τις τελευταίες ημέρες ο Μέσι και οι συμπαίκτες του στην ποδοσφαιρική ομάδα εξέφρασαν την προθυμία τους να μειώσουν τους μισθούς τους. 

Το ποσοστό μείωσης που ζητήθηκε από το σύλλογο, σύμφωνα με την As, είναι σημαντικό, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί. Τώρα οι παίκτες συζητούν αν θα το αποδεχθούν.

Η «Μπάρτσα» είχε προβλέψει δαπάνες μισθών 507 εκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2019-2020, 3% λιγότερο από το προηγούμενο έτος.

Τώρα, όμως, ο σύλλογος, υπό την προεδρία του Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, πρέπει να συγκρατήσει με κάποιο τρόπο τις οικονομικές επιπτώσεις που οφείλονται στην πτώση των εσόδων, λόγω της πανδημίας. 

Ο σύλλογος ανέμενε πωλήσεις 374 εκατομμυρίων ευρώ, αριθμός που δεν είναι πια εφικτός.   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό