19.8 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Μέσι άρχισε να αλλάζει τη μοίρα της Ίντερ Μαϊάμι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα την εμπειρία του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μπήκε στο παιχνίδι στο 9ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και άλλαξε τη μοίρα του αγώνα πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της ομάδας του (2-1) στο Λιγκ Καπ, με εκτέλεση φάουλ, απέναντι στη μεξικάνικη Κρουζ Αζούλ.

USA TODAY Sports

Το σκορ για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει ο Ρόμπερτ Τέιλορ στο 44ο λεπτό. Μαζί με την Μέσι, στο γήπεδο για την ομάδα του Μαϊάμι μπήκε και ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Παίρνοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού με την είσοδό του, ο Μέσι είδε τους Μεξικανούς να ισοφαρίζουν με το γκολ του Ουριέλ Αντούνα στο 65ο λεπτό.

USA TODAY Sports

Κι ενώ ο αγώνας όδευε προς ισοπαλία, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο «ψύλλος» εκμεταλλεύτηκε μια από τις πιο αγαπημένες «συνήθειες» στο ρεπερτόριό του και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα ψηλά στη γωνία του Αντρές Γκουντίνο.

Ήταν το νικητήριο γκολ και το πρώτο buzzer beater του Μέσι για τον σύλλογο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, που κατέγραψε αλά Μέσι την πρώτη επιτυχία μετά από 11 αγώνες κι απελευθέρωσε τη χαρά των 18.000 θεατών που βρέθηκαν στο γήπεδο του Φορτ Λοτερντέιλ για την πρεμιέρα του και είχαν ξοδέψει από 1 έως 80 δολάρια.

USA TODAY Sports

Μια πρεμιέρα την οποία παραβρέθηκαν για να τον δουν παγκόσμια αστέρια του αθλητισμού και της διασκέδασης, από τον πρωταθλητή του ΝΒΑ ΛεΜπρόν Τζέιμς μέχρι τη Σερένα Γουίλιαμς και την Κιμ Καρντάσιαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό