18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε από «οξείες επιδράσεις κεταμίνης» λέει ο ιατροδικαστής

Ειδήσεις Ελλάδα

Επίσημα επιβεβαιώθηκε η αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της σειράς «Τα Φιλαράκια» πέθανε από «οξείες επιδράσεις κεταμίνης», σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Η έκθεση αυτοψίας αναφέρει επίσης τον πνιγμό, τη στεφανιαία νόσο και τις επιδράσεις της βουπρενορφίνης ως άλλες καταστάσεις που συνέβαλαν στο θάνατό του.

Ειδικότερα, εκπρόσωπος του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες δήλωσε: «Το Τμήμα Ιατροδικαστών της Κομητείας του Λος Άντζελες προσδιόρισε την αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι ως τις οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης».

Και συμπλήρωσε: «Οι παράγοντες που συμβάλλουν στο θάνατο του κ. Πέρι περιλαμβάνουν πνιγμό, στεφανιαία νόσο και τα αποτελέσματα της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα».

Ο Μάθιου Πέρι, – ο οποίος είχε απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά για 19 μήνες – ήταν σε «θεραπεία έγχυσης κεταμίνης» τη στιγμή του θανάτου του, σύμφωνα με την έκθεση.

Στον τόπο του εγκλήματος δεν υπήρχαν ναρκωτικά ή σύνεργα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το Pacific Neuroscience Institute, «η θεραπεία με κεταμίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης, του άγχους, του PTSD, του άγχους στο τέλος της ζωής, του χρόνιου πόνου, των προβλημάτων με τα ναρκωτικά/αλκοόλ και άλλα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του στο σπίτι του στο Pacific Palisades Palisades στις 28 Οκτωβρίου. Ήταν μόλις 54 ετών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό