21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο λόγος πίσω από την απουσία του Ουίλιαμ… στο πιο γενναίο «σόλο» της Κέιτ

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ θέλησε να ανακοινώσει σε όλο τον πλανήτη η Κέιτ Μίντλετον ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία». Κίνηση που προκάλεσε ερωτηματικά….

Μάχη με τον καρκίνο δίνει η Κέιτ Μίντλετον, όπως ανακοίνωσε η ίδια με μαγνητοσκοπημένο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media το απόγευμα της Παρασκευής (22/3).

Εμφανώς αδυνατισμένη, χλωμή και ταλαιπωρημένη από τις χημειοθεραπείες, φορώντας ένα απλό πουλόβερ και ένα τζιν παντελόνι κάθισε μόνη της σε ένα παγκάκι και μίλησε με θάρρος για την περιπέτεια της.Δεν προσπάθησε να ωραιοποιήσει την εικόνα της, αντιθέτως ήθελε να είναι αληθινή. «Είμαι καλά και δυναμώνω κάθε μέρα», είπε την ώρα που εκατομμύρια θεατές ανέλυαν κάθε εκατοστό της εμφάνισής της.

Ωστόσο, σε δεύτερο χρόνο πολλοί ήταν και εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμφανίστηκε λεπτό στο συγκεκριμένο βίντεο.

Πηγές που μίλησαν στους The Sunday Times εξήγησαν ότι ο λόγος που η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε να εμφανιστεί μόνη της και να μεταδώσει η ίδια τα δύσκολα νέα ήταν απλός «η Κέιτ Μίντλετον ήταν περισσότερο από ικανή στο να το χειριστεί μόνη της. Ένιωθε ότι ήταν σημαντικό να το κάνει. Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που μοιράστηκε ένα προσωπικό της μήνυμα με τον κόσμο. Δεν χρειαζόταν κανέναν να κάθεται δίπλα της».

Αν και η Κέιτ επέλεξε να είναι μόνη της στο σκηνικό, ωστόσο έκανε εκτενή αναφορά στον σύζυγο της λέγοντας «Το να έχω τον Ουίλιαμ δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς.Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας».

Μιλώντας στους Times, στενός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν αρχικά αντίθετος στην ιδέα να αφήσει η Κέιτ να μπει ο κόσμος στους προσωπικούς τους αγώνες. Ωστόσο, συμβιβάστηκε, ενδίδοντας στη σταθερότητα της απόφασης της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας.

«Το έκανε με την πλήρη υποστήριξη και τις συμβουλές του, συμμετείχε σε όλες τις συζητήσεις γύρω από αυτό», είπε. 

«Σε κάθε επίπεδο ευχόταν να μην είχε χρειαστεί να το κάνει. Αλλά ήταν δική της απόφαση, δεν απογοητεύτηκε και την υποστήριξε πλήρως», είπε ο φίλος του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό