20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Λυκογιάννης ανυπομονεί να παίξει ο ΠΑΟΚ στο νέο παρκέ και περιμένει τον κόσμο στο Παλατάκι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
18.08.2021 | 19:15

EUROKINISSI

Με 10 Έλληνες ξεκίνησε την Τετάρτη (18/8) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2021/22, στο φρεσκαρισμένο παρκέ που ομόρφυνε ακόμη περισσότερο το Παλατάκι.

Η προετοιμασία για τη σεζόν 2021/22 ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ, με το Παλατάκι να υποδέχεται την ομάδα που θα παλέψει σε τρεις διοργανώσεις. Στη Stoiximan Basket League, στο FIBA Basketball Champions League και στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε ότι θέλει να δημιουργήσει ένα σκληρό σύνολο, μια φιλόδοξη και πεινασμένη ομάδα που θα κάνει ακόμη περισσότερα βήματα προς τα εμπρός.

“Φαίνεται πως δεν πέρασε πολύ καιρός από τότε που κάναμε την τελευταία μας συνάντηση. Το παρκέ είναι πολύ όμορφο όπως έχει διαμορφωθεί. Μοναδικός στόχος είναι να δουλέψουμε όσο πιο έντονα και όσο πιο σκληρά γίνεται, προκειμένου να βρούμε τους ρόλους και τη χημεία για να φτιάξουμε μία ομάδα η οποία θα μάχεται και θα παλεύει μέσα στο γήπεδο. Όσον αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, θεωρώ ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ, είμαστε αρκετά φιλόδοξοι και πεινασμένοι, αλλά και αισιόδοξοι για την επόμενη σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά, ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία τον κόσμο γνωρίζοντας ότι θα μας δώσει έξτρα ώθηση” ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Το φρεσκαρισμένο παρκέ υποδέχθηκε 10 Έλληνες παίκτες, τους Γιώργο και Μιχάλη Καμπερίδη, τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, τον Βασίλη Τολιόπουλο, τον Ανδρέα Χριστοδούλου, τον Αντώνη Καραγιαννίδη, τον Απόστολο Ρούμογλου και τους έφηβους Καλλιοντζή – Ταχυρίδη, ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο free agent Δημήτρης Βεργίνης. Ο Νίκος Καμαριανός θα μπει στις προπονήσεις στις 25 Αυγούστου, ενώ ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε θα είναι ο πρώτος ξένος που θα φτάσει την Πέμπτη (19/8).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό