21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Λιβάκοβιτς ήθελε να φύγει από την Τουρκία μετά τα επεισόδια, σύμφωνα με τη Hurriyet

Ειδήσεις Ελλάδα

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
24.03.2024 | 12:31

Ο τερματοφύλακας της Κροατίας, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς
2019 AP PHOTO/DANIEL KASAP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet, ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς ήταν σε κατάσταση σοκ μετά τα επεισόδια στο Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε και ήθελε να φύγει από την Τουρκία.

Τα αδιανόητα σκηνικά στο τέλος της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε συνεχίζουν να είναι πρώτο θέμα στην Τουρκία, ενώ συνεχώς προκύπτουν δημοσιεύματα για το τι συνέβη εκεί το βράδυ.

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet έφερε στο φως παρασκήνιο από τα αποδυτήρια της Φενέρμπαχτσε μετά τα επεισόδια. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, ο οποίος δέχθηκε επίθεση, ήταν σε κατάσταση σοκ και τρέμοντας φέρεται να είπε:

“Η Τουρκία τελείωσε για μένα. Δεν μπορώ να μείνω εδώ άλλο. Θέλω να φύγω”. Οι συμπαίκτες του επηρεάστηκαν από τα λεγόμενά του και χρειάστηκε η επέμβαση του προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ και των συνεργατών του, προκειμένου να τον ηρεμήσουν.

Ο Λιβάκοβιτς τηλεφώνησε στην οικογένειά του, ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια, προκειμένου να καλμάρει και να τους διαβεβαιώσει πως είναι καλά στην υγεία του. Αργότερα, μετά από συνάντηση με τους ατζέντηδές του, εγκατέλειψε την ιδέα αποχώρησής του από την Τουρκία.

Βέβαια, όπως αναφέρει η Hurriyet, οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε ανησυχούσαν με την κλήση του από την εθνική Κροατίας, καθώς φοβούνται μήπως δεν επιστρέψει στην Τουρκία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό