16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τον γιο του

Ειδήσεις Ελλάδα

«Λιώσαμε θείε»: Η αντίδραση στη φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του Κίμωνα από την παραλία στην Αντίπαρο. 

Μπορεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να είναι στην Αντίπαρο αυτό το διάστημα στο εστιατόριο που έχει στο νησί, αλλά τα πρωινά του είναι αφιερωμένα στην σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου και στον γιο τους Κίμωνα. Το τι σημαίνει για εκείνον ο Κουτσόπουλος junior, μας το εξήγησε με το πιο γλυκό τρόπο, την πιο όμορφη φωτογραφία και στίχους από αγαπημένο του τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/CnRZ6N5oULf/Η πιο γλυκιά στιγμή του ως μπαμπάς

Δέκα μηνών είναι πλέον ο μικρός γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος θα πάρει και το όνομα Κίμωνας όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει. Είναι περιττό να σου πω, ότι μπαμπάς και γιος είναι πάντα μαζί, γιατί αυτό το έχεις διαπιστώσει και από τις αναρτήσεις που συχνά κάνει εκείνος όταν τον κρατά με καμάρι στην αγκαλιά του.

Το πρώτο beef για τη «Φάρμα» μεταξύ Αρναούτογλου και Κουτσόπουλου είχε νικητή τον Γιάννη Μηλιώκα

https://www.instagram.com/p/CqyLCqrImuQ/

Αυτές είναι στην ουσία και οι πρώτες διακοπές που κάνει με τον γιο του στην Αντίπαρο, καθώς ο μικρός γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022. Και όπως θα δεις από την σημερινή του ανάρτηση, την πιο γλυκιά summer στιγμή τους, μπαμπάς και γιος είναι αξιολάτρευτοι κάνοντας παιχνίδια στην παραλία, καθώς ο Κίμωνας του δίνει ένα φιλί.

https://www.instagram.com/p/CuuOGBzoRMq/

Ο κριτής του MasterChef και σύντομα και παρουσιαστής της «Φάρμας», αφιέρωσε και ένα τραγούδι στον γιο του. Και είναι το «Φιλικό» ένα ιδιαίτερο κομμάτι από τους Εισβολέα & Χατζηφραγκέτα. Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε και ένα μέρος των στίχων: «Στις κουφάλες αντίο Και τους δήθεν καλούς – Ένα γιο για τους μάγκες που με τις ατάκες τους φέρνουν σεισμούς – Μην το βάζετε κάτω τ’ ακούς – Γιατί αλλιώς θα χαθούμε μ’ αυτούς».

Η βάφτιση του μικρού δεν έχει γίνει ακόμη και αναμένεται προς το τέλος του καλοκαιριού. Αλλά από ότι φανταζόμαστε σε κλειστό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό