19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποσύρθηκε από τον τελικό στο Σομπατέλι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποφάσισε να μην αγωνιστεί στον τελικό των κρίκων στο Τσάλεντζερ του Σομπατέλι, εξηγώντας τους λόγους της επιλογής του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στις σπουδαίες εμφανίσεις στον προκριματικό του Σομπατέλι, ωστόσο αποφάσισε να μην αγωνιστεί στον τελικό.

Στην επάνοδό του στην αγωνιστική δράση, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την πρώτη θέση στο πρώτο σκέλος των προκριματικών της διοργάνωσης, έχοντας μία φοβερή παρουσία και κερδίζοντας βαθμολογία 15,300.

Θέλοντας να προφυλάξει τον εαυτό του ενόψει του προολυμπιακού που ακολουθεί σε δύο εβδομάδες, ο Λευτέρης Πετρούνιας άφησε…. το χρυσό μετάλλιο, έχοντας, παράλληλα, το μυαλό του στις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια:

«Η χθεσινή μου απόδοση στον προκριματικό του Σομπατέλι ήταν ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει, τόσο στην εκτέλεση όσο και στην βαθμολογία.

Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ πριν το κρίσιμο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πρόκρισης σε Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι σε 2 εβδομάδες.

Θα αποσύρω την συμμετοχή από έναν ομολογουμένως εύκολο τελικό καθώς δεν θέλω να ρισκάρω και να πιέσω το σώμα μου σε δυο συνεχόμενες μέρες αγώνα.

Το μυαλό μου είναι στις οικογένειες που θρηνούν, στις ατέλειωτες καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα και στους ανθρώπους που μένουν πίσω και πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή. Καλό κουράγιο, εύχομαι γρήγορα να βρείτε δύναμη και να χαμογελάσετε ξανά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό