18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Λαουτάρο σκοράρει για 3 χρόνια…ακατάπαυστα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Άνετη νίκη για την Ίντερ , χθες (16/2), ενάντια στην ουραγό Σαλερνιτάνα, με σκορ 4-0.Οι «νερατζούρι» έκαναν τη δουλειά τους και διατηρήθηκαν σε απόσταση ασφαλείας απ’ τη δεύτερη Γιουβέντους  (+10), με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ να σκοράρει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, 20+ γκολ στη Serie A .

Οι Μιλανέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Τουράμ στο17′ και δύο λεπτά αργότερα (19′) ο Αργεντίνος φορ με ωραίο σουτ απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στα τέλος του ημιχρόνου (40′), ο Ντάμφρις εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα, Γκιγιέρμο Οτσόα και έβαλε το όνομα του στον πίνακα με τους σκόρερ. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Μάρκο Αρναούτοβιτς στο 90′ του αγώνα, με κοντινό σουτ, έπειτα από σέντρα του Ντάμφρις.

Η βραδιά άνηκε ολοκληρωτικά στον αρχηγό της ομάδας, Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο Αργεντίνος, με το τέρμα που πέτυχε, πραγματοποίησε ένα ρεκόρ, που δεν έχει καταφέρει άλλος παίκτης της Ίντερ, στο πρωτάθλημα.

Έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας στη Serie, που σκοράρει 20+ σε τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Τις δύο προηγούμενες (2021/22,2022/23) είχε πετύχει από 21 τέρματα, ενώ φέτος έχει, ήδη, 20 και 13 αγωνιστικές να απομένουν, οδεύοντας σε ρεκόρ καριέρας. Να θυμίσουμε πως οι «νερατζούρι» έχουν αγώνα Champions League την ερχόμενη εβδομάδα (20/2, 22:00), αντιμετωπίζοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης, για μία θέση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό