23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Λίταινας έστειλε τη Νίκη Βόλου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού με το «χρυσό» γκολ του Δημήτρη Λίταινα και πήρε το τελευταίο «εισιτήριο» για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, για έβδομη φορά στην ιστορία της.  Εκεί πρόκειται να συναντήσει τον Άρη, με τον πρώτο αγώνα να λαμβάνει χώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με όμορφο γυριστό σουτ του Λίταινα και προσπάθησαν να κρατήσουν το προβάδισμα τους και να αυξήσουν τη διαφορά τερμάτων, ώστε να «κλειδώσουν» την πρόκριση.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός πίεζε για την ισοφάριση, με τον Γιαννιώτα να είναι εκείνος που κυρίως απειλούσε τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά τον Γκαραβέλη να μην του αφήνει περιθώρια να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και μάλιστα σημείωσαν δύο δοκάρια σε τρία μόλις λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι, παρά τις προσπάθειές τους να ισοφαρίσουν δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και έμειναν στο «μηδέν». Το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 και η Νίκη Βόλου πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίκας (81′ Βουκελάτος), Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Πολίτης (68′ Κρητικός), Γαβριηλίδης, Λέο Ριμπέιρο, Τζιώρας (59′ Μπαχανάκ), Λίταινας (68′ Παναγιωτίδης)

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Ντεντάκης, Λιάγκας, Τσελεπίδης (69′ Τσάπρας), Βήχος, Νίκας, Μεχία (69′ Συμελίδης), Γιαννιώτας (82′ Μπελμόντ), Κουάδρα, Λόπεθ, Τσιριγώτης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό