18.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ο Λάσο αποκάλυψε την προφητεία του Σπανούλη μετά τον τελικό της EuroLeague στο Λονδίνο το 2013

Ειδήσεις Ελλάδα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
25.06.2023 | 13:39

Ο Πάμπλο Λάσο με τον Βασίλη Σπανούλη
INTIME

Το βιβλίο του Πάμπλο Λάσο από τα 11 χρόνια που πέρασε στην Ρεάλ έχει πολλές ανέκδοτες ιστορίες, με μία από αυτές να έχει πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη και μία προφητεία του σε συζήτηση που είχε με τον Βάσκο τεχνικό μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ στον τελικό της EuroLeague το 2013.

Το βιβλίο του Πάμπλο Λάσο για την περίοδο που πέρασε στην Ρεάλ (2011-2022) έχει ήδη κυκλοφορήσει. Είναι λογικό να περιλαμβάνει πολλές ανέκδοτες ιστορίες, όπως αυτή που κυκλοφόρησε για το πώς ο θάνατος του Αλφρέντο Ντι Στέφανο είχε ως αποτέλεσμα να μην απολυθεί τελικά το 2014 για χάρη του Φώτη Κατσικάρη. Υπάρχει όμως και άλλη ιστορία με ελληνικό ενδιαφέρον.

Κατά την διάρκεια του βιβλίου λοιπόν, ο Λάσο κάνει αναφορά στον τελικό της EuroLeague το 2013 στο Λονδίνο με τον Ολυμπιακό, όταν οι “ερυθρόλευκοι” πήραν την νίκη (100-88) χάρη στο ρεσιτάλ τριπόντων του Βασίλη Σπανούλη στο δεύτερο μέρος, κατακτώντας τότε τον τρίτο τίτλο τους στην διοργάνωση (και δεύτερο συνεχόμενο). Σύμφωνα λοιπόν με την διήγηση του Λάσο, μετά το παιχνίδι ο “Kill Bill” τον πήρε αγκαλιά και έκανε μία προφητεία.

“Θυμάμαι ότι ο Σπανούλης με πήρε μία αγκαλιά με πολλά έντονα συναισθήματα. Τον αποθέωσα, λέγοντάς του πως ήταν ο πλέον καθοριστικός παίκτης στην Ευρώπη και μου απάντησε χωρίς δισταγμό: ‘Άσε με να το απολαύσω, επειδή είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έρθει η σειρά σου΄'”.

Για την ιστορία, η προφητεία του Σπανούλη βγήκε αληθινή δύο χρόνια αργότερα. Η ειρωνεία βέβαια ήταν ότι ο νυν τεχνικός του Περιστερίου bwin είδε την προφητεία του να πραγματοποιείται σε βάρος του, αφού η Ρεάλ κατέκτησε το τρόπαιο το 2015 νικώντας με 78-59 τον Ολυμπιακό στον τελικό του Final Four της Μαδρίτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό